WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Barbekon maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer Info
NL FR EN
Terug naar overzicht

Het verhaal achter de BBQ-BARBEKON

Deze houtskool barbecue is een ontwerp van Patrick Gonsaeles, eigenaar en CEO van Dewekon Engineering en kreeg de naam Barbekon. Hij wordt handgemaakt bij Dewekon Engineering.
BBQ-BARBEKON is een topklasse en oerdegelijk houtskool barbecuetoestel.

Wat Patrick Gonsales steeds tegenviel bij het gebruiken van een houtskool barbecue was het feit dat na enige tijd de grilles begonnen te roesten of krom trokken.
Een perfect egaal vuur of perfect afstelbare temperatuur op het voedsel was ook niet altijd evident en zo kwam hij met het idee om zelf een houtskool barbecue te ontwerpen. Na twee jaar ontwikkelen ontstond de BBQ-BARBEKON.

Andere Blog Items

Het verhaal achter de BBQ-BARBEKON

Uniek onverslijtbare barbecue

Cadeau tip voor mannen die het verdienen

BARBEKON

Innovatief aan de Barbekon is de traploze regeling van zowel de grill, de kolenbak en van de asbak. Uniek is zijn ingebouwd snelstart systeem.


BBQ-BARBEKON is een topklasse en oerdegelijk houtskool barbecuetoestel.


Deze BBQ set voldoet aan alle wensen van de meest veeleisende professionele chefs, traiteurs, cateraars, beenhouwers en particuliere hobbykoks. Zijn strakke design is een streling voor het oog, hij past in elke tuin, op elk terras, op elk event of party !

Contacteer ons